пʼятницю, 11 жовтня 2013 р.

Сонячна Долина санаторій

Сонячна Долина, Сонячне Закарпаття, Поляна, готелі, санаторії, курорти, відпочинок, лікування, Закарпаття, Поляна квасова, Мукачево, мінеральні води, туризм, ДКЗ, Поляна, Свалява, Лужанська, лечение, оздоровление, санатории, Закарпатье, минеральная вода, отдых в Закарпатье, рафтинг, сплав, Замки, гипотерапия, горные лыжи, СМС поздоровлення, СМС поздравления, вітання, Попелюшка, ДКЗ, Від серця до Серця, Колядки, вірші, стихи, любимому


"Сонячна Долина"

 

Санаторій з новітньою лікувально-діагностичною базою


Локалізація: Курорт ПОЛЯНА. санаторії: "Сонячне Закарпаття","Сонячна долина". Профіль спеціалізація: Захворювання шлунково-кишкового тракту у стадії ремісії, обміну речовин, неврологія, кардіологія та захворювання опірно-рухової ситеми
Природний середник: мінеральна вода: "Поляна квасова" Класи номерів на поселення: {1К2М}, {1л2М},{2Л2М} {2сЛ2М}
Харчування: у власному ресторані, кафе, барі.. ЛІКУВАННЯ: власний лікувальний корпус. Сучасне лікувально-діагностичне обладнання.


Лікувально-діагностичний центр «Сонячна Долина» розташований у зоні бальнеологічного курорту «Сонячне Закарпаття», в 11 км від м. Свалява, Закарпатської обл. в долині р. Велика Пиня (басейн р. Латориця), між Вулканічним і Полонинським хребтами Українських Карпат, на висоті 340 м над рівнем моря, в урочищі Тихий, в серці Карпатських лісів. Екологічно чиста зона, прекрасне лісове повітря та цілюща мінеральна вода «Поляна Квасова» створюють чудові умови для оздоровлення, які приваблюють туристів з усіх куточків світу.



"Сонячна Долина". Подвір'я Збільшити панораму


ПРОЖИВАННЯ


Сьогодні пансіонат «Сонячна Долина» пропонує 53 номери: 36 двомісних, 4 напівлюкси, 8 люксів, 2 люкси підвищеного комфорту, 3 апартаменти. Зупинившись у нашому пансіонаті, Ви зможете із задоволенням відпочити та прийняти оздоровчі процедури.

На Вас чекають затишок і спокій у номерах класу:
Стандарт - однокімнатний номер площею 30 кв.м., в кімнаті одне двоспальне ліжко або два окремі ліжка, журнальний столик, холодильник з міні-баром, електрочайник, праска, гладильна дошка, в санвузлі душова кабіна, фен для сушки волосся.
Напівлюкс - однокімнатний номер площею 38 кв.м, одне двоспальне ліжко , диван, що розкладається, журнальний столик, холодильник з міні-баром, електрочайник, праска, гладильна дошка, в санвузлі - душова кабіна, фен для сушки волосся.
Люкс - двокімнатний номер площею 60 кв.м, в спальні одне двоспальне ліжко, у вітальні - диван, що розкладається, 2 крісла, журнальний столик, холодильник з міні-баром, електрочайник, праска, гладильна дошка, в санвузлі душова кабіна, фен для сушки волосся.
Люкс підвищеного комфорту - двокімнатний номер площею 90 кв.м, в спальні одне двоспальне ліжко, у вітальні -диван, що розкладається, 2 крісла, журнальний столик, холодильник з міні-баром, електрочайник, праска, гладильна дошка, в санвузлі душова кабіна, фен для сушки волосся.
Апартамент - двокімнатний номер площею 105 кв.м., в спальні одне двоспальне ліжко, у вітальні - диван, що розкладається, 2 крісла, журнальний столик, діючий камін, холодильник з міні-баром, електрочайник, праска, гладильна дошка, в санвузлі ванна-джакузі, душова кабіна, фен для сушки волосся.
Пансіонат «Сонячна долина» пропонує повний пакет послуг, що включає розміщення, триразове харчування, лікування (4 базові процедури).
Розміщення представлено 38 стандартних двомісних номерів (площею 30 м2), 2 номерами «Напівлюкс» (площею 38 м2), 8 двокімнатними номерами «Люкс» (площею 60 м2), 2 номерами «Люкс» (площею 90 м2), 3 номера «Супер люкс» (площею 105 м2). Всі номери обладнані сучасним цифровим телефонним зв'язком, кабельним TV на 25 каналів і сейфами для зберігання цінних речей. Сучасний дизайн номерів доповнює меблі, виготовлені з натуральних порід дерева. Послуги у номерах: міні-бари, пробудження гостя, щоденне прибирання, міні-сейф, кабельне TV, телефонний зв'язок, WIFI


"Сонячна Долина". Люкс-апартаменти. Збільшити панораму


ХАРЧУВАННЯ


Відпочиваючі забезпечуються повноцінним збалансованим харчуванням в ресторані з трьома залами, відповідно до категорії номера. Всі зали ресторану обладнані системою кондиціонування та вентиляції.
Харчування являється важливим фактором для вдалого лікування. Тому для відпочиваючих є спеціально підготовлене меню. Основною є дієта №5, яка застосовується при захворюваннях печінки та жовчного міхуря. Страви готуються за спеціальною технологією на професійному обладнанні з обмеженням жирів.
Також у санаторії застосовується дієта № 9 при цукровому діабеті та для хворих з ожирінням та надлишковою масою тіла. Кожному, хто відпочиває, кваліфіковані лікарі призначають індивідульну дієту, а дієтсестра в залі харчування допоможе скласти персональне меню.
Періодичність харчування залежить від захворювання і дієти, призначенної лікуючим лікарем, може бути трьох- або п'ятиразовим.
Проте їжа тут не лише корисна, але й дуже смачна. У барі пансіонату можна замовити за окрему плату свіжо вичавлені фруктові фреші, десерти, натуральну каву з тістечком.


"Сонячна Долина".Одна із зал ресторану Збільшити панораму


ЛІКУВАННЯ

Основним напрямом роботи лікувально-діагностичного центру «Сонячна долина» являється профілактика та лікування хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту.
Це зумовлено тим, що в процесі лікування основним чинником являється унікальна вода «Поляна Квасова», мінеральна, лікувально-столова, вуглекисла, гідрокарбонатна, натрієва, підтипу «Новополянської» (аналог «Боржомі»), що містить бор і фтор. Вода подається прямо зі свердловини в бювети, розташовані в спальному або лікувальному корпусах.
Крім основного напрямку, активно розвиваються такі напрямки як діабетологія, кардіологія, гінекологія, урологія, захворювання опорно-рухового апарату, програма "Зниження Ваги".
Лікування пацієнта починається із виявлення причини захворювання, тому при необхідності Ви маєте можливість пройти обстеження на діагностичному обладнанні світових брендів. Крім того ЛДЦ «Сонячна Долина» - єдине місце на Закарпатті, де можна провести відеокапсульну ендоскопію.
Лікування і відпочинок в «Сонячній Долині» представлені широким спектром процедур: водні процедури, лікувальний масаж, гідроколонотерапія, гіпербарична оксигенація, озонотерапія, фізіотерапія, нетрадиційна медицина, аквааеробіка, галокамера (соляна печера) і нарешті для тіла та душі SPA-процедури.


"Сонячна Долина". Соляна кімната. Збільшити панораму


SPA-ПРОЦЕДУРИ

SPA-обгортування з лікувальною гряззю знімають втому, хронічні болі. Вони допоможуть Вам при мігрені, допоможуть зробити Вашу шкіру еластичною. Дуже корисні при розтяжках. Проникаючи в шкіру, лікувальна грязь зменшує розтяжки і робить їх практично непомітними при регулярному застосуванні.
СПА обгортування з морськими водоростями пом'якшують і заспокоюють шкіру. Корисні при запаленнях шкіри, вуграх і прищиках на тілі. Шкіра позбавляється від токсинів, з організму виходять шлаки, що накопилися. Пори відкриваються і після цієї SPA процедури шкіра вільно дихає. З водоростей шкіра вбирає необхідні їй речовини.
Всі перераховані вище обгортування є теплими. Але є й холодні СПА обгортування. Вони рекомендовані власникам чутливої і дратівливою шкіри. Позитивно впливають на шкіру після засмаги, знімають подразнення і почервоніння.
У цілому можна сказати, що обгортування, як теплі, так і холодні, рекомендовані при чутливості шкіри, при дрібних запаленнях, при лущенні та інших проблемах шкіри, при захворюваннях шкіри голови. Корисні в якості однієї з процедур при целюліті, ожирінні, малорухомому способі життя.
Медове обгортування добре тим, що всі поживні і корисні речовини з меду проникають у шкіру, роблячи її м'якою, бархатистою, підвищуючи її пружність.
Шоколадне обгортування впливає на целюліт. Регулярне застосування шоколадного обгортування ефективно допомагає в боротьбі із зайвою вагою.

Cтоун-терапія - це один з найдавніших методів релаксації і оздоровлення, що має за своїми плечима тисячолітню історію. Назва цього виду масажа пояснюється використанням для його проведення лікувальних ефектів холодних мармурових і нагрітих базальтових порід. Філософія стоун-терапії базується на інформації про те, що камені володіють енергетичною активністю, вплив якої на організм людини призводить до зменшення впливу стресових факторів, розслаблення організму.
Використання природних каменів сприяє відновленню обмінних процесів у організмі, посилення функцій імунного захисту організму, ендокринної системи. Особлива енергетика каменів усуває напругу і стрес, нейтралізує негативну енергію, викликає позитивні зміни в енергетичному полі людини. Для гарячого стоун-масажа (температура каменів варіюється від 45 до 55 ° С) зазвичай застосовують вулканічний базальт. Вельми ефективною є техніка масажу, в якій гарячі і холодні камені (зазвичай використовується мармур, охолоджений до температури від 0 до -15 ° С) використовуються по черзі. Це призводить до звуження судин і капілярів шкіри, усунення застою венозної крові, підвищення м'язового тонусу. У результаті досягається покращення обміну речовин, активується вегетативна нервова система, а також ендокринна та імунна системи.

З'явившись у часи османської імперії, Хамам є і по сьогоднішній день місцем, де співіснують відпочинок, здоров'я і душа. Раніше сауна Хамам служила на Сході для мандрівників як місце для відпочинку, як місце, де вони могли змити з себе пил пустелі і підкріпити себе до майбутніх випробувань. У сауні Хамам тіло, розум і душа могли знову знайти один одного. На зміну колишньої пустелі з'явилося сьогодні велике місто з щоденними стресами, рухом, поспіхом.
Метою (сенсом) насолоди в сауні Хамам є тілесне і душевне очищення, зречення від щоденних думок, розслаблення суглобів і м'язів для розумового і душевного відпочинку. Все тіло звільнюється від верхньої, сухої і відмерлої шкіри (відлущування відмерлих клітин шкіри по всьому тілу).
Масаж косметичний - спрямований на покращення загального вигляду шкіри обличчя, попередження її передчасного старіння, на усунення втоми, зморшок, набряклості.
Маски косметичні є досить дієвим засобом при різних змінах шкіри обличчя та шиї. Вони можуть бути додатковими процедурами (після масажу, чищення, лущення) або самостійними. Маски бувають тонізуючими, пом'якшуючими, відбілюючими, поживними, протизапальними, дезинфікуючими.
Ультразвуковий пілінг - позбавлення від набряків під очима; зволожує і живить, дає ліфтинг-ефект; глибоко очищує пори; усуває сіточку дрібних зморшок; лікує проблемну шкіру. В результаті ультразвукового пілінгу обличчя, шкіра надовго залишається здоровою, підтягнутою, гладкою і пружною.
Мікрострумова процедура дозволяє активно впливати на м'язи обличчя, а правильно підібраний косметологічний догляд дає шкірі все, чого вона потребує.
Ультразвук тонізує м'язи, дозволяючи досягти ефекту ліфтингу, проводить масаж тканин на клітинному рівні, а фонофорез дозволяє ввести в клітини цінні поживні косметологічні препарати.
Колаген забезпечує опору для клітин і необхідний для догляду за в'янучою шкірою у зв'язку з поступовим припиненням синтезу колагену (власного).
Еластин застосовують для запобігання зморшок, для підвищення тонусу (пружності) шкіри.
Чотирьохшаровий ліфтинг - процедура з застосуванням засобів, які містять високі концентрації вітаміну С, гліколевої кислоти, ензимів і антиоксидантів. Ці активні речовини забезпечують ексфоліацію шкіри, прискорюють відновлення шкіри, стимулюють синтез колагену, гіалуронової кислоти і глікозаміногліканів, сприяють зміцненню капілярів, мають антиоксиданту дію. Уже після першої процедури створюється ліфтинг-ефект, шкіра набуває здорового блиску та сяяння, вирівнює її відтінок.


"Сонячна Долина". Плавальний басейн. Збільшити панораму

Більш детально про лікування та обстеження.. (зсилка)
Забронювати



Дивитись фотоальбом Дивитись на карті

Немає коментарів:

Дописати коментар